У Кропивницькому оголошено конкурс на заміщення вакантної посади директора державного закладу професійної освіти “Кропивницький професійний ліцей сфери послуг і торгівлі”

Четвер, 5 листопада 2020 15:33

Управління освіти Міської ради міста Кропивницького оголошує конкурс на заміщення посади директора державного закладу професійної (професійно-технічної) освіти «Кропивницький професійний ліцей сфери послуг і торгівлі» (вулиця Володимира Панченка, 26).
Кваліфікаційні вимоги до претендентів: вільне володіння державною мовою, вища освіта другого рівня за ступенем магістра (спеціаліста), моральні якості і фізичний стан яких дає змогу виконувати обов’язки керівника закладу, та стаж роботи та роботи на керівних посадах системи професійної (професійно-технічної) освіти або у галузі економіки, для якої здійснюється підготовка робітничих кадрів у цьому закладі освіти не менше трьох років.
Особи, які відповідають основним кваліфікаційним вимогам, подають такі документи:

  • заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;
  • автобіографію;
  • копію паспорта громадянина України або ID-картки;
  • копію документа про вищу освіту (з додатком, що є його невід’ємною частиною) не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліста);
  • копію трудової книжки;
  • довідку про відсутність судимості.

Особа може подати інші документи, які підтверджують її професійні та/або моральні якості.
Виплата заробітної плати здійснюється відповідно до 17 тарифного розряду, інші виплати - відповідно до постанов Кабінету Міністрів України від 30.08.2002 № 1298 «Про оплату праці працівників установ Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери», від 31.01.2001 № 78, від 11.01.2018 № 23.
Строк подачі документів: з 05 листопада по 27 листопада 2020 року. Документи подаються за адресою: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 41, каб. № 103.
Додаткову інформацію щодо проведення конкурсу можна отримати: головний спеціаліст управління освіти Міської ради міста Кропивницького Прудко Наталія Володимирівна, тел. 35 83 45. Е-mail: osvita@krmr.gov.ua.
З Порядком проведення конкурсу на заміщення посади керівника закладу професійної (професійно-технічної) освіти міста Кропивницького, затвердженого рішенням Міської ради міста Кропивницького від 18 серпня 2020 року № 3317, можна ознайомитися на офіційному вебсайті міської ради.

Усі новини