У Кропивницькому попрощалися із загиблим Героєм АТО Андрієм Беспаловим

Четвер, 19 жовтня 2017 14:36

Сьогодні, 19 жовтня, у Кропивницькому оголошено день жалоби. Цього дня на Алеї почесних воїнських поховань Рівнянського кладовища відбулася церемонія прощання з бійцем в/ч В2701 (ПТАД 57ОМПБр) Андрієм Беспаловим. Провести героя в останній путь прийшли батьки, рідні і друзі, бойові побратими, очільники області та міста, громадськість обласного центру.

- Сьогодні ми молимося за воїна Андрія. Але це не молитва-прощання, це молитва - подяка за його подвиг, за його життя. Ми повинні дякувати Богу за те, що у нашій країні є такі хоробрі сини і дочки, як Андрій, - відзначив під час панахиди владика Марк, єпископ Кропивницький і Голованівський. - Також це молитва - надія на те, що той подвиг, який звершують наші воїни на сході України, справа, за яку вони поклали своє життя, не буде нами забута. І нехай ця щира молитва за Героя Андрія стане свідченням нашої небайдужості, нашої любові до нього.

Загинув Герой 16 жовтня 2017 року під час переслідування диверсійно-розвідувальної групи російських найманців в районі селища Нівельського Донецької області, потрапивши у мінну пастку.

Усі новини