У Кропивницькому привітали будівельників з професійним святом

Четвер, 5 серпня 2021 13:27

Сьогодні, 05 серпня, напередодні професійного дня будівельника, Кропивницький міський голова Андрій Райкович, секретар міської ради Олег Колюка, заступник міського голови Олександр Мосін, та начальник управління капітального будівництва Сергій Білокінь першими привітали будівельників міста.

Сучасне життя важко уявити  без будівництва, адже це – одна з найважливіших складових економіки будь-якої держави. Кропивницький має давні і міцні традиції у будівництві. І сучасні будівельники – їх продовжувачі.

- Професія будівельника – надзвичайно важлива. Я також вважаю себе причетним до неї, адже немало в житті побудував, - розповів Андрій Райкович. – Будівельна галузь нашої області має справді славну історію. Наше місто надзвичайно красиве, і це теж заслуга будівельників та архітекторів. Зараз ми маємо робити усе, щоб будівельна галузь розвивалась, щоб працювали спеціалізовані навчальні заклади, і було достатньо кваліфікованих спеціалістів. Ми з вами збудували немало і я щиро дякую усім вам за спільну професійну роботу. Будуймо місто далі! Разом!

З нагоди свята почесну грамоту Кропивницької міської ради і її виконавчого комітету вручили інженеру – проектувальнику Олегу Стовбуну.

Грамоту місткої ради отримав директор ТОВ «Енергоплюс люкс» Михайло Бурченко.

Подяки міської ради вручили головному інженеру ПП «Сіті Буд Плюс» Олегу Борульку, підприємцю Костянтину Збуцькому, директору ТОВ «Абріс Либідея» Володимиру Раку, директору ТОВ «Амбіт-С» Василю Яришу, колективу ПП «Кабекслайн», колективу ТОВ «Авєга», колективу ТОВ «Гільдія Зодчих».

Привітав колег зі святом і Сергій Білокінь.

- Комфорт і затишок нашого міста – це і ваша нелегка, щоденна праця. Дякую за відданість справі, за те, що тримаєте в місті будівельну моду, - подякував Сергій Білокінь. - Бажаю кожному нових, цікавих, потужних об’єктів, де ви зможете продемонструвати міць, талант і творчий потенціал.

Святковий настрій присутнім дарували Оксана Константінова та Ярослав Стас.

Усі новини