У Кропивницькому сезон ремонту дорожнього покриття у розпалі

Середа, 8 липня 2020 17:21

Сьогодні, 08 липня, міський голова Кропивницького Андрій Райкович разом зі своїм профільним заступником Олександром Вергуном проінспектували хід виконання ремонтних робіт дорожнього покриття по вулиці Бєляєва та обговорили з депутатами міської ради, які опікуються даним мікрорайоном - Олександром Цертієм та Юрієм Гребінчуком, подальший хід ремонтних робіт на даній вулиці.

Наразі вже завершено ремонт ділянки дороги по вулиці Бєляєва від вулиці Академіка Корольова до вулиці Івана Олінського. За інформацією Олександра Вергуна, далі ремонтні роботи продовжаться по вулиці Бєляєва до Роднікової, після чого перейдуть на вулицю Кільцеву. Тут ремонт дорожнього покриття планують проводити на відрізку дороги від вулиці Роднікової до вулиці Паршутіна.

Оглянув міський голова і дорогу по вулиці Сергія Сєнчева, яка потребує капітального ремонту, оскільки саме нею батьки водять дітей у дитячий садочок №35.

- В наших планах є капітальний ремонт цієї дороги. Зараз іде процес проєктування, будемо розглядати це питання в бюджеті на наступний рік, - зазначив Андрій Райкович. - Орієнтовна вартість будівельних робіт складає 6-7 мільйонів гривень. Виконати зараз ці об’єми без коригування бюджету немає можливості. Найперше, що необхідно зробити: дорогу прогрейдерувати, де треба - засипати сколом. Також потрібно на прилеглій до садочка території викосити бур’яни.

Олександр Вергун додав, що ділянка дороги від вулиці Кільцевої до вулиці Ломоносова є в профільній програмі головного управління ЖКГ. Після розробки проєктно-кошторисної документації та експертизи можна буде оголошувати тендерні закупівлі, але за умови наявності коштів у міському бюджеті.

Також Андрій Райкович на прохання депутатів облаштувати біля школи №8 невелику автостоянку для батьків учнів, дав доручення своєму заступнику вивчити можливість заасфальтувати територію біля навчального закладу. А також доручив головному управлінню ЖКГ викосити бур’яни по вулиці Волкова, від проспекту Університетського до вулиці Роднікової.

Усі новини