У Кропивницькому вивчається можливість облаштування дитячих садочків резервним електричним опаленням

Понеділок, 29 листопада 2021 17:32

Усі  дошкільні заклади освіти у Кропивницькому мають бути обладнаними електричними котлами для забезпечення резервного опалення приміщень. На цьому наголосив міський голова Андрій Райкович під час щопонеділкової апаратної наради сьогодні, 29 листопада.

Міський голова поставив перед управлінням освіти міської ради завдання опрацювати можливість облаштування в дитсадках міста такого додаткового теплогенеруючого обладнання. Його робота має забезпечити теплопостачанням приміщення дошкільних закладів у перехідний період - восени та весною, коли централізоване опалення не працює.

- Дитячі садочки повинні мати резервне опалення. Електричні котли надійні і не потребують надмірних затрат під час монтажу і експлуатації. Вони необхідні, щоб перехідний опалювальний період проходив без потрясінь для вихованців дитсадків і їхніх батьків. Дітки не повинні мерзнути! – акцентував увагу керівництва освітянської галузі Андрій Райкович. – Будь – ласка, грунтовно вивчіть це питання, визначте реальні потреби для реалізації проєкту і надайте мені висновки.

Усі новини