У Кропивницькому визначилися найспортивніші родини

Понеділок, 27 вересня 2021 15:55

У Кропивницькому з успіхом пройшло сімейне свято «Спортивна родина». Свято спорту відбулося в рамках реалізації міської програми підтримки сімей на 2021-2023 роки за сприяння управління молоді та спорту Кропивницької міської ради спільно з обласним відділенням Національного олімпійського комітету.

Діти разом з батьками випробували себе в шести вправах за загальним заліком. Сім’ї переможці отримали від управління молоді та спорту подарункові сертифікати на спортивний інвентар, а відділення Національного олімпійського комітету передало призерам змагань власні відзнаки та подарунки.

- Задоволеними залишилися всі: і діти, і дорослі, адже вони прагнули до максимального спільного результату, підтримували один одного, навчали, вболівали. Мабуть, ніщо так не зближує батьків і дітей, як спільні свята і розваги. Впевнена, що запропонований захід іще більше згуртував родини учасників турніру і вболівальників, - висловила переконання заступник начальника управління молоді та спорту Катерина Черкасська.

Усі новини