У Кропивницькому вшанують пам’ять Героїв Небесної Сотні

Понеділок, 17 лютого 2020 17:23

У четвер, 20 лютого, у Кропивницькому вшанують подвиг Героїв Небесної Сотні. Цього дня о 17.25 в обласному центрі розпочнуться пам’ятні  заходи біля меморіальної дошки Герою України Віктору Чміленку та імпровізованого пам'ятного знака Героям Небесної Сотні на площі Героїв Майдану.

А  16.00 кропивничани запрошуються на площу Героїв Майдану для участі у  загальноміському флешмобі вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні.

Рух транспорту 20 лютого по вулиці Віктора Чміленка, на відрізку від вулиці В’ячеслава Чорновола до вулиці Великої Перспективної буде припинений із 16.45 по 17.45. У цей час  також діятимуть обмеження паркування автомобілів на цьому відрізку вулиці.

Крім того, із 18 по 24 лютого в навчальних закладах, закладах культури Кропивницького відбудуться тематичні інформаційно-просвітницькі заходи, спрямовані на належне вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, утвердження ідеалів свободи і демократії, збереження та поширення інформації про доленосні події в Україні на початку ХХІ століття, про масові акції громадського протесту в Україні, що відбувалися в листопаді 2013 року-лютому 2014 року, та про їх учасників.

Усі новини