У міській раді Кропивницького вітали з професійним святом кращих працівників автомобільної галузі

Середа, 25 жовтня 2017 23:22

Сьогодні, 25 жовтня, засідання виконавчого комітету міської ради Кропивницького розпочалося із урочистостей. Міський голова Андрій Райкович привітав працівників автомобільного транспорту міста з їх професійним святом.

- Прийміть щирі вітання з нагоди свята автомобілістів і дорожників, - відзначив у своєму слові очільник міста. – Ваша професія надзвичайно важлива для міста, оскільки ви виконуєте важливу соціальну функцію, забезпечуєте пасажирські перевезення у Кропивницькому. Робіть свою справу якісно, професійно і кропивничани належно оцінять вашу працю. Дорожникам бажаю успішно реалізовувати нові проекти, щоб в обласному центрі з’являлися нові прекрасні магістралі. І чудово, що свято об’єднало дві таких чудових професії, адже це взаємопов’язано: чим якісніші дороги у місті – тим безпечніше і ефективніше працює громадський транспорт.

Разом з теплими словами вітань Андрій Райкович виконав почесну місію і нагородив кращих працівників галузі відзнаками міської ради та її виконавчого комітету.

За значний особистий внесок у розвиток сфери пасажирського транспорту міста, сумлінну працю та з нагоди Дня автомобіліста і дорожника Почесною грамотою міської ради та виконавчого комітету Кропивницького  нагороджено директора приватного підприємства «УкрАвтоІнвест» Ігоря Найдича.

Грамотою міської ради та виконавчого комітету м.Кропивницького відзначений  водій автотранспортних  засобів приватного підприємства „Паритет Сервіс” Роберт Месропян.

Подяки міської ради та виконавчого комітету  Кропивницького оголошені водіям: ПП «Олікс» Миколі Гончаренку, „Паритет Сервіс” – Вячеславу Ковальчуку, Сергію Харуці, Юрію  Черпакову, КП «Електротранс» - Тетяні Коротуненко, директорам:  КП «Електротранс» Олександру Луценку, ПП «УРСА-ТРАНС»  - Олегу Шостаку та начальнику відділу експлуатації та безпеки дорожнього руху  приватного підприємства „ОЛІКС” Сергію Калінкіну.

Усі новини