У складі постійних депутатських комісій міської ради Кропивницького відбулися кадрові зміни

Вівторок, 17 січня 2017 19:00

Сьогодні, 17 січня, під час четвертого засідання сьомої сесії міської ради, Кропивницького депутатський корпус повернувся до питання вирішення долі голів постійних депутатських комісій.

На минулих засідання голови постійних депутатських комісій прозвітували про свою роботу, але прийняти жодного рішення за результатами звіту щодо продовження терміну діяльності голів, чи їх переобрання не було прийнято – не вистачало голосів.

Сьогоднішні ж голосування стали результативними. Міська рада продовжила термін перебування Михайла Бєжана (“УКРОП”) головою комісії з питань промисловості, транспорту, зв’язку, торгівлі, сфери послуг, захисту прав споживачів, Ігоря Волкова (“БПП”) на посаді голови комісії з питань з питань бюджету, податків, фінансів, планування та соціально-економічного розвитку та Миколи Гамальчука очільником комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення.
У двох комісіях відбулися ротації: комісію з питань діяльності ради, депутатської етики, Регламенту міської ради, відзначення нагородами, забезпечення законності, релігії, засобів масової інформації, регуляторної політики, підприємництва, інвестицій та зовнішньоекономічної діяльності замість Михайла Демченка (“РПЛ”) очолим Максим Линченко (“Опоблок”), а на чолі комісії з питань архітектури, будівництва, реклами, регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Юрія Деркаченка (“БПП”) замістив Олександр Шамардін (“Рідне місто”).

Крім того, депутати задовольнили заяву депутата Анни Ніжнікової і ввели її членом постійної комісії з питань освіти, науки, культури, туризму, фізичної культури і спорту та молодіжної політики, де наразі голова ще не обраний. До цього вона перебувала у складі комісії з питань діяльності ради, депутатської етики, Регламенту міської ради, відзначення нагородами, забезпечення законності, релігії, засобів масової інформації, регуляторної політики, підприємництва, інвестицій та зовнішньоекономічної діяльності.

Усі новини