Управління освіти міської ради Кропивницького оголосило конкурс на заміщення посад директорів двох інклюзивно-ресурсних центрів

П'ятниця, 28 грудня 2018 10:45

Управління освіти Міської ради міста Кропивницького оголошує конкурс на заміщення посад директорів та педагогічних працівників комунальних установ міста Кропивницького: «Інклюзивно-ресурсний центр № 1» Міської ради міста Кропивницького (вулиця Вокзальна, 18-а), «Інклюзивно-ресурсний центр № 2» Міської ради міста Кропивницького (вулиця Василя Нікітіна, 25).

Вимоги до кандидатів на посаду директора: громадянство України; вільне володіння державною мовою; вища освіта ступеня магістра (спеціаліста) за спеціальністю «Спеціальна освіта» («Корекційна освіта», «Дефектологія») або «Психологія» («Практична психологія»); стаж роботи за фахом не менше п’яти років; організаторські здібності та фізичний і психічний стан здоров’я, що не перешкоджає виконувати професійні обов’язки.

Вимоги до кандидатів на посади педагогічних працівників: громадянство України; вільне володіння державною мовою; вища освіта ступеня магістра (спеціаліста) за спеціальністю «Спеціальна освіта» («Корекційна освіта», «Дефектологія»), «Психологія» («Практична психологія»), «Фізична реабілітація»; стаж роботи за фахом не менше трьох років; фізичний і психічний стан здоров’я, що не перешкоджає виконувати професійні обов’язки.

Етапи проведення конкурсу:

подання претендентами документів, що підтверджують відповідність  установленим кваліфікаційним вимогам;

вивчення конкурсною комісією поданих документів та прийняття рішення про допущення кандидатів до участі у конкурсному відборі;

складання кваліфікаційного іспиту на знання законодавства у сфері освіти дітей з особливими освітніми потребами, основ спеціальної педагогіки, знання основ управління діяльністю інклюзивно-ресурсного центру (для претендентів на посаду директора) шляхом письмових відповідей на екзаменаційні питання;

співбесіди з метою оцінки відповідності досвіду, досягнень, компетенції, особистих якостей вимогам до професійної компетентності кандидата та до відповідних посадових обов’язків;

оприлюднення результатів конкурсу.

Перелік документів, які необхідно подати особисто (або поштою) для участі в конкурсному відборі:

письмову заяву про участь у конкурсі;

резюме (у довільній формі);

копію паспорта громадянина України;

копію трудової книжки;

копію (копії) документа (документів) про освіту із додатками, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;

письмову згоду на збір та обробку персональних даних.

Умови оплати праці:

виплата заробітної плати та інші виплати здійснюються відповідно до постанов Кабінету Міністрів України від 25.03.2014 року № 88, від 11.01.2018 року № 23 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України», від 12 липня  2017 року № 545  «Про затвердження Положення про інклюзивно-ресурсний центр», від 20 квітня 2007 року № 643 «Про затвердження розмірів підвищення посадових окладів (ставок заробітної плати) та додаткової оплати за окремі види педагогічної діяльності у співвідношенні до тарифної ставки», Порядку виплати надбавок за вислугу років педагогічним та науково-педагогічним працівникам навчальних закладів і установ освіти, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 31 січня 2001 року № 78.

Строк подачі документів: з 29 грудня 2018 року по 25 січня 2019 року включно. Документи подаються особисто (або поштою) за адресою: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 41, каб. № 103).

Дата і місце проведення конкурсного відбору:  05-06 лютого 2019 року, м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 41, каб. № 215).

Додаткову інформацію про проведення конкурсу можна отримати: головний спеціаліст  управління освіти Міської ради міста Кропивницького Прудко Наталія Володимирівна, тел. 24-57-49. Е-mail: osvita@krmr.gov.ua.

Усі новини