Увійти в новий опалювальний треба з новою системою теплозабезпечення: завдання №1 для міської влади Кропивницького

П'ятниця, 3 травня 2019 07:58

Міська влада Кропивницького розпочала процес підготовки міського господарства до опалювального сезону 2019-2020 року. Це відзначив міський голова Андрій Райкович під час наради з керівниками виконавчих органів міської ради.

Процедура стартувала із повернення до комунальної власності майнового комплексу, яке у міста орендувало  ДП «Кіровоградтепло» ТОВ ЦНТІ «УНГА». В його активі 20 працюючих котелень. Одночасно активно триває розробка моделі єдиного комунального теплопостачального підприємства міста.

- Я чекаю детальних розробок, конкретних пропозицій і реальних рішень, – наголосив Андрій Райкович. - Ми маємо вже завершити створення концептуальної схеми теплопостачання Кропивницького, зараз для нас немає нічого важливішого. І розроблена модель  має існувати не лише на папері, а працювати реально.

Важливо також виконати всі необхідні заходи для теплозабезпечення закладів соціально-культурної сфери обласного центру: шкіл, садочків, лікарень та поліклінік, підкреслив міський голова. Це має відбуватись планово і синхронно разом з поступовим впровадженням нової системи теплопостачання у Кропивницькому.

Усі новини