Відтепер і у Кропивницькому є де кататися на ковзанах на свіжому повітрі!

Субота, 21 січня 2017 10:34

Майже півтори сотні школярів змогли покататися на ковзанах на свіжому повітрі абсолютно безкоштовно у гарному товаристві та під драйвову музику.

20 січня діти з мікрорайонів Велика Балка, Завадівка, Кущівка та Катранівка, вихованці дитячого будинку “Наш дім” радісно збиралися у сквер “Покровський”, де відкрилася давня дитяча мрія – безкоштовна ковзанка.

Організаторами заходу виступили представники депутатської фракції політичної партії «Рідне місто» у міській раді, відділу фізичної культури та спорту міської ради та міського центру фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх".

- На вулиці хоч і холодно, адже зараз хрещенські морози, а вони найлютіші, сьогодні зігріватимемося рухливо та весело. Катання на ковзанах – активний вид відпочинку. У цю пору року –це краще і корисніше, ніж цілий день грати в ігри за комп’ютером чи переглядати телевізор, - відзначив у своєму вступному слові голова фракції політичної партії “Рідне місто” Олександр Шамардін. - Сподіваюся, що сьогодні кожен піде зі свята задоволеним, адже усі ми дуже для вас старалися. І це перше залиття ковзанки у сквері, але бачу, що вам подобається, тому, переконаний, - не останнє.

- На сьогодні це єдина ковзанка у місті, - наголосив заступник начальника відділу фізичної культури та спорту міської ради Славік Іванов. - Тож не дивно, що сьогодні тут так багато дітей. Сюди можна приходити щоденно, кататися самому чи грати в хокей, усе це – спорт, а відповідно і здоров’я. Чудово, що з'явилася така ініціатива.

Випробувати себе на ковзанах змогли не лише діти, а й чимало дорослих. Відділ фізичної культури і спорту посприяв, щоб ковзани цього дня нададавалися усім охочим безкоштовно. А ще шанувальників ковзанів пригощали дуже доречним гарячим чаєм.

Організатори пообіцяли, що такі відкриті катання на ковзанах відбуватимуться у Кропивницькому щотижня. Тож приходьте на ковзанку у сквер “Покровський”!

Усі новини