Військові навчальні заклади України чекають нових курсантів у 2019 році

Середа, 23 січня 2019 13:08

Кропивницький міський військовий комісаріат розпочав роботу по відбору кандидатів до вступу у вищі військові навчальні заклади України у 2019 році.

Вищі військові навчальні заклади здійснюють підготовку громадян на посади осіб офіцерського складу для проходження військової служби у Збройних Силах України та інших військових формуваннях, утворених відповідно до законів України. Підготовку для проходження військової служби за контрактом на посадах сержантського (старшинського) складу здійснюють військові коледжі сержантського (старшинського) складу.

На навчання приймають осіб, які здобули повну загальну середню освіту.

У міському військовому комісаріаті наголосили, що прийом на навчання до вищих військових навчальних закладів та військових навчальних підрозділів закладів вищої освіти здійснюється на конкурсній основі виключно за кошти державного бюджету.

Кропивничани, які бажають стати курсантами вищого військового навчального закладу або військового коледжу сержантського (старшинського) складу у поточному році та отримати якісну військову освіту за програмами вищого та середнього навчання мають звернутися до Кропивницького міського військового комісаріату, за адресою: м.Кропивницький, вул.В.Чміленка, 47, каб.№1.

Усі новини