15 лютого – День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Середа, 15 лютого 2017 08:32

Шановні воїни - інтернаціоналісти, ветерани війни в Афганістані!

15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. У цей день далекого 1989 року радянські війська були виведені з території Афганістану. До мирного життя поверталися не за роками змужнілі, посивілі чоловіки, брати, сини, онуки, позаду яких залишалися жорстокі будні десятирічної війни, а попереду - адаптація до мирного життя.

Десять років українські родини, чиї сини, брати і батьки брали участь у військових діях, з нетерпінням чекали на цей день. Однак не для всіх він прийшов радісним і щасливим. Тисячі співвітчизників, серед яких і наші земляки - кіровоградці, так і не повернулися до рідної домівки. Це тяжкі і непоправні втрати. Схиляємо голови перед світлою пам’яттю загиблих. А всім, хто пройшов через горнила жорстоких воєн, бажаємо міцного здоров’я, сили духу, родинного щастя та благополуччя.

Багато воїнів-інтернаціоналістів і сьогодні в строю – вони передають свій безцінний бойовий досвід воїнам української армії, зі зброєю в руках захищають на сході країни незалежність свого народу.

У свою чергу, міська влада сьогодні робить все можливе, щоб ветерани афганської війни почували себе потрібними своєму місту. Ми дуже розраховуємо на вашу ініціативність і вашу принциповість.

Нехай завжди над Україною буде мирне сонячне небо!

Міський голова Андрій Райкович
Секретар міської ради Андрій Табалов

 

 

Усі новини