«16 днів проти насильства»: до Всеукраїнської кампанії долучилися вихованці ДЮКів Кропивницького

П'ятниця, 10 грудня 2021 12:08

У рамках щорічної Всеукраїнської кампанії «16 днів проти насильства», яка триває із 25 листопада по 10 грудня, у Кропивницькому  для дітей та молоді - вихованців 14 дитячо-юнацьких клубів комунального закладу «Об’єднання дитячо-юнацьких клубів за місцем проживання» були проведені  інформаційно-просвітницькі бесіди.

Організаторами заходу виступили педагоги клубів спільно з працівниками патрульної поліції та ювенальної превенції ГУНП в Кіровоградській області.

Зокрема такі зустрічі відбулися в дитячо-юнацьких клубах: «Ровесник», «Чайка», «Промінь», «Надія», «Гірник», «Старт» та комунальному закладі «Дитячий будинок «Наш дім».

- Учасникам зустрічей було запропоновано відповісти на запитання: «До кого ви зверталися з приводу насильства над вами?». Працівники поліції ГУНП в Кіровоградській області роз’яснили дорожню карту дій дитини в Кропивницькому, якщо вона потрапила в ситуацію, пов’язану з насильством, або сама скоїла насильство, чи стала свідком, - зауважила заступник начальника управління молоді та спорту Катерина Черкасська.

Усі учасники та учасниці отримали спеціальні інформаційні буклети, розроблені за підтримки UNICEF та Фонду ООН у галузі народонаселення UNFPA.

Усі новини