6 грудня – День Збройних Сил України!

П'ятниця, 4 грудня 2020 17:52

Шановні військовослужбовці Збройних сил України!

 

Від імені Кропивницької міської ради та її виконавчого комітету  щиро  вітаємо з Днем Збройних Сил України всіх, хто стоїть на варті українського неба, хто зі зброєю в руках боронить свободу, незалежність і територіальну цілісність нашої країни.

Сучасна українська армія загартована на полі бою і має бойовий досвід. Злагодженою, вишколеною, боєздатною вона стала захищаючи рідну землю від російського окупанта на Сході країни. Високу ціну платять українські воїни за кожен відвойований метр своєї території.

Турбота про кожну військову частину, про ветеранів війни - пріоритет у діяльності Кропивницької міської ради. Хочемо запевнити, що ми й надалі надаватимемо максимальну підтримку українським військовикам. Кропивничани щиро бажають вам міцного здоров’я, сили духу, миру і перемоги! А сімейне щастя, пошана співвітчизників, любов рідних і близьких нехай будуть для вас надійним тилом і допомогою в службі.

 

 

Міський голова                                                                                              Андрій Райкович

 

Секретар міської ради                                                                                  Олег Колюка

 

 

 

Усі новини