66 кропивничан з інвалідністю отримали від міської влади таку необхідну матеріальну допомогу

Середа, 29 листопада 2017 16:13

Щороку 3 грудня разом зі світовою спільнотою Україна відзначає Міжнародний день інвалідів. З цієї нагоди сьогодні, 29 листопада, заступник міського голови Наталія Дзюба завітала до будинку культури Кіровоградської територіальної організації Українського товариства глухих, щоб привітати її членів та вручити матеріальну допомогу.

- Щодня переймаючись своїми буденними проблемами, ми також повинні замислюватись над непростою долею людей з вадами здоров'я. І не тільки у цей день, а й протягом цілого року не забувати про те, що поруч з нами живуть люди з інвалідністю, і вони потребують допомоги і уваги, - зазначила у вітальному слові Наталія Дзюба. - У цей день хочу побажати вам теплих стосунків з вашими близькими, творчої наснаги, бадьорості духу та міцного здоров’я і надалі залишатися для нас прикладом безмежних людських можливостей та міцної сили волі, що ці можливості породжує. Нехай справдяться всі ваші бажання, мрії та задуми!

Після привітань заступник міського голови вручила присутнім грошову допомогу у розмірі 500 гривень кожному. Цього дня матеріальну підтримку  від міської влади отримали 66 осіб.

Усі новини