Активну молодь Кропивницького запрошують до складу нового скликання молодіжної ради міста

Четвер, 31 серпня 2023 13:53

Робота сьомого скликання Молодіжної ради при виконавчому комітеті Кропивницької міської ради завершується. У зв’язку із обранням нового молодіжної ради, оголошується набір активних, творчих молодих людей, які мають пропозиції та бажання для втілення цікавих міських молодіжних проєктів.

Для участі в установчих зборах необхідно заповнити реєстраційну гугл-форму https://cutt.ly/NwoivG0F, прикріпивши наступні скан-копії документів: заяву про участь в установчих зборах, рішення про делегування ІГС  та біографічну анкету з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».

Зразки документів за посиланням: https://cutt.ly/pwoiQ28Y

Також документи в паперовому вигляді можна принести до управління молоді та спорту за адресою: вулиця Велика Перспективна, 41, кім. 316а.

Термін подання документів: до 12 вересня 2023 року включно.

Установчі збори для формування складу молодіжної ради при виконавчому комітеті Кропивницької міської ради відбудуться 27 вересня 2023 року, про початок зборів буде повідомлено додатково. Місце проведення: Кропивницька міська рада, вулиця Велика Перспективна, 41.

До складу Молодіжної ради можуть входити громадяни України – жителі Кропивницької міської територіальної громади віком від 14 до 35 років, які є:

- представниками громадських об’єднань та/або відокремлених підрозділів громадських об’єднань, підприємств, установ, організацій, що провадять діяльність у сфері молодіжної політики, які зареєстровані в установленому порядку та/або провадять діяльність на території Кропивницької міської територіальної громади (за згодою);

- представниками закладів освіти, кандидатури яких подаються учнівським або студентським самоврядуванням кожного навчального закладу (за згодою).

У разі якщо особа не є членом громадської організації, учнем/студентом закладу освіти, організації, у такому разі до зазначених документів додається мотиваційний лист в довільній формі.

Молодіжна рада - консультативно-дорадчий орган з питань молодіжної політики, покликаним сприяти взаємодії органів місцевого самоврядування та молоді міста Кропивницького, узгодженості дій у вирішенні питань, пов'язаних із життям молоді та її участю в усіх сферах життєдіяльності Кропивницької міської територіальної громади, забезпеченню залученості молоді у вирішенні питань місцевого значення та консолідації молоді міста.

Більше за посиланням: https://www.kr-rada.gov.ua/molodizhna-rada

Відповідальна особа від ініціативної групи за збір заяв, узагальнення наданих документів від кандидатів на вступ до молодіжної ради: Катерина Черкасська, електронна адреса: umc@krmr.gov.ua, телефон: +380505141722.

Усі новини

Чисте місто — в чистий четвер
Середа, 1 травня 2024 17:01