Андрій Максюта: зменшення кількості правопорушень правил благоустрою у Кропивницькому - результат активної роботи спецінспекції

Вівторок, 19 лютого 2019 15:44

Результатом активної діяльності міської спеціалізованої інспекції Кропивницького у 2018 році стали 1549 протоколів про адміністративні правопорушення, складені на порушників правил благоустрою міста. На цьому наголосив начальник спецінспекції міської ради Андрій Максюта під час звіту за результатами діяльності у 2018 році сьогодні, 19 лютого.

Ефективними виявилися і 3391 видане попередження,  які майже у всіх випадках спонукали порушників до усунення недоліків.

- Для порівняння: за 2017 рік інспектори спецінспекції  склали 1701 протокол та видали 5877 попереджень, а за 2016 рік складено 1779 протоколів. Кількість деяких видів правопорушень зменшується завдяки превентивній роботі у засобах масової інформації та оперативній діяльності  міської спецінспекції, спрямованої на виявлення порушень і документування тих, хто їх вчиняє, - відзначив під час звіту Андрій Максюта. - Наприклад, за результатами активного інформування населення про шкоду для здоров'я від спалювання листя та оприлюднення фактів про "впійманих" порушників-паліїв, вдалося досягти зменшення фактів спалювання опалого листя по місту в цілому.

Андрій Максюта наголосив на тому, що спецінспекція постійно тримає зв'язок із громадою і є по суті оперативним підрозділом виконавчого комітету міської ради, задачами якого залишаються контроль за дотриманням благоустрою та санітарним станом міста а також документування правопорушень у цій сфері.

Усі новини