Андрій Райкович дав доручення негайно проаналізувати поточний стан дорожнього будівництва Кропивницького

Понеділок, 23 квітня 2018 13:19

Актуальну тему ремонту доріг сьогодні, 23 квітня, під час апаратної наради порушив міський голова Кропивницького Андрій Райкович. Темпами виконання цих робіт очільник міста вкрай незадоволений. Адже три тижні в місті суха і тепла погода, а по вулиці Великій Пермській, де місто має перехідний об’єкт з минулого року, жодних робіт підрядник ще не виконав, хоча тут укладена угода, виграний тендер. Тому Андрій Райкович дав доручення негайно проаналізувати поточний стан дорожнього будівництва і у найкоротші терміни підготуватись до зустрічі з виконавцями робіт.

- Дороги — це дуже відповідальний і серйозний сегмент інфраструктури міста, а тому прикриватись відсутністю бітуму чи фрези під час поточних ремонтів - ганебно, – наголосив Андрій Райкович. - Предметно вирішувати і забезпечувати стратегічні роботи на великих дорожніх розв'язках — ось важливе питання! Саме такі проекти пора вже ставити на потік. Ми оперуємо грошима громади міста, а тому відповідальність несе не тільки міська рада, але і ті, кого “Прозоро” визначає переможцем.

Повертаючись до будівництва, зокрема ЦНАПу, міський голова зауважив, що необхідно звільняти приміщення коледжу під будівельні роботи. Наразі в будівлі ще розташовуються офіси Державного Реєстру виборців, а це серйозна структура з обмеженим режимом доступу, зі спеціальним зв'язком та інформаційним ресурсом. Тому голові Фортечної районної у місті ради Олександру Кришку було доручено визначитись із приміщенням та провести організаційну роботу щодо переміщення офісів у відповідно підготовлені приміщення.

Усі новини