Андрій Райкович доручив посилити інформаційну кампанію з роз’яснення порядку оплати рахунків за газ

Понеділок, 10 лютого 2020 13:52

Міський голова Андрій Райкович доручив головному управлінню  ЖКГ активніше роз’яснювати населенню причини, що обумовлюють введення подвійних платіжок за природній газ.

Відповідне завдання очільник міста поставив сьогодні, 10 лютого, під час щопонеділкової апаратної наради. Такі платіжки почали надходити людям у січні і не всі мешканці ще  розібрались, навіщо вони потрібні і як за ними платити.

- Треба пояснювати, чому люди самі до своїх будинків прокладали за власні кошти газопроводи, а тепер змушені сплачувати окремо за транспортування по цих, ними ж куплених трубах, - наголосив міський голова.

Андрій Райкович доручив також своєму профільному заступнику Олександру Вергуну пропрацювати формат співпраці з керівництвом компанії «Кіровоградгаз» щодо активнішого спілкування зі споживачами. Як варіант - запропонувати зустрічі з головами квартальних комітетів та активом ветеранських громадських організацій.

У той же час, наголосив  Андрій Райкович, абонентна служба  КП "Теплоенергетик" повинна посилити роботу з населенням щодо вчасних розрахунків за спожите тепло, щоб уникнути відключення від газопостачання котелень міста.

Усі новини