Андрій Райкович: Кропивницький має бути прибраним – від центру до околиць!

Понеділок, 4 листопада 2019 14:49

Комунальні служби Кропивницького з більшою прискіпливістю стежитимуть за порядком і чистотою на території міста. Завдання очистити обласний центр від опалого листя до кінця тижня міський голова Андрій Райкович поставив під час щопонеділкової апаратної наради сьогодні, 04 листопада.

– КП «Благоустрій», активізуйтеся! “Глобуси”  по маршрутах магістрального руху - це добре, а інші частини міста: зупинки, вулиці... Я знаю, що там теж є графіки. Але, поки спадає листя, необхідно коригувати ваші схеми і збільшувати частоту об'їздів територій міста, бо складається враження, що у Кропивницькому листя зовсім не вивозиться! А наше місто повинно бути прибраним! Скрізь! - наголосив міський голова.

Андрій Райкович порадив також влаштовувати суботники зі збору листя і закликав активніше включатись в цю роботу мешканців міста, керівників підприємств, установ та організацій, соціальних закладів, об‘єктів торгівлі.

У той же час, заступник міського голови Олександр Вергун звернув увагу кропивничан на той факт, що міське сміттєзвалище в осінній період приймає на полігоні зібране і вивезене листя безкоштовно. Тому не варто його накопичувати на контейнерних майданчиках, а необхідно спрямовувати безпосередньо на полігон.

Усі новини