Андрій Райкович: “Меморіали слід доглядати регулярно, а не лише напередодні свят”

Понеділок, 7 травня 2018 14:25

9 травня з нагоди відзначення 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні  центральною частиною міста рухатиметься урочиста хода до меморіалу загиблих воїнів, які поховані на Фортечних валах. Тому міський голова Кропивницького Андрій Райкович під час апаратної наради звернув увагу керівництва КП “Універсал” на те, що весь маршрут ходи  необхідно вичистити, полити водою, а поручні вздовж тротуарів пофарбувати.

- Ми проводимо цей захід багато років, але разом із тим усіх відповідальних за захід осіб, усіх моїх заступників та комунальний блок прошу ще раз перевірити готовність головних вулиць, якими рухатимуться люди від площі Героїв Майдану до Фортечних валів, - наголосив Андрій Райкович. - Жодних ям, прибрані зупинки, білборди, газони, вичищені тротуари і підбордюрна частина. Територію Меморіалу, захоронень внизу, біля лікарні ще раз перевірити, завершити озеленення всіх братських могил. Тиждень тому я об'їхав всі пам'ятники, ми визначились і оперативно, де можливо, відремонтували, поновили фарбу, встановили гранітні плити.

Міський голова зауважив, що не тільки напередодні свят слід думати про такі речі, а систематично пильнувати кожен меморіал.

Окремо Андрій Райкович звернув увагу керівника головного управління житлово-комунального господарства Віктора Кухаренка на стан розмітки доріг, на асфальтування ям та належний естетичний вигляд усіх споруд і парканів, які ведуть до меморіалу і межують із ним.

Усі новини