Андрій Райкович: ми повинні чути кожну людину

Середа, 24 лютого 2021 12:33

Сьогодні, 24 лютого, міський голова Кропивницького Андрій Райкович провів прийом громадян з особистих питань. Під час прийому до очільника міста звернулася за допомогою жителька вулиці Сєрова.

Заявниця передала велике прохання від мешканців всієї вулиці – виконати ремонт дороги та відновити зовнішнє вуличне освітлення. У той же час, жінка зауважила, що вся громада мікрорайону вдячна за поступовий розвиток обласного центру, адже не з чуток знають про всі позитивні зміни, що відбуваються у Кропивницькому протягом п’яти останніх років.

Андрій Райкович поставив завдання ГУ ЖКГ взяти порушене питання на контроль, опрацювати його, та визначитись з подальшими діями.

- Не відкладайте справу в довгий ящик, їдьте, обстежуйте територію і визначайтеся, як допомогти людям. Я розумію, що зараз роботи навряд зробиш, але як тільки стане на погоді, ви повинні вже взятись за практичну реалізацію, - наголосив міський голова. – Спілкуйтесь з місцевими, вислухайте їх пропозиції, адже ми повинні чути кожну людину!

Усі новини