Андрій Райкович: ми робитимемо все, щоб Центральний сквер Кропивницького виглядав гарним і затишним

Понеділок, 31 травня 2021 14:42

Громадськість Кропивницького активно долучилася до обговорення питання можливого будівництва МакДональдзу у Центральному сквері Кропивницького. Це відзначив міський голова Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні, 31 травня.

Зрозуміло, що реалізацію такого проєкту  у Кропивницькому не можуть обійти  увагою активна частина містян. У громаді є значна кількість мешканців, які давно мріють про відкриття в обласному центрі популярної мережі. У той же час,  екологічні активісти теж цілком передбачувано і щиро переживають за зелені насадження. Тому Андрій Райкович поставив завдання керівникам виконавчих органів активно спілкуватися з громадою міста і залучати їх до прийняття рішень щодо кожного дерева.

- Принципова позиція міської ради: Центральний сквер має бути збереженим, як зелена зона в обумовлених межах. Фахівці обстежать всі зелені насадження і колегіально прийматимуть  рішення щодо кожного дерева, - наголосив міський голова. – Ми хочемо, щоб нові дерева, які висаджуватимуть в замін прибраних, були віком по 8 – 10 років. Щоб вони стовідсотково прижились. Для цього доведеться залучити спеціалізовану техніку, що висаджує багаторічні дерева. Але ми маємо виконати наше головне завдання - зробити Центральний сквер гарним і затишним для містян і гостей Кропивницького. Тут ніхто не ворог деревам у місті. Тут всі - за добробут, комфорт і розвиток міста, за добро для громади.

Усі новини