Андрій Райкович: Міська влада не допустить монополізації у сфері вивезення твердих побутових відходів з території Кропивницького

Понеділок, 23 січня 2017 13:11

Сьогодні, 23 січня, під час апаратної наради міський голова Кропивницького Андрій Райкович зробив чергове зауваження керівництву підприємства «Екостайл» щодо незадовільної роботи з організації вивезення сміття з території обласного центру.

Андрій Райкович переконаний – компанія не спрацьовує, сміття з багатьох районів, як приватного сектору, так і контейнерних майданчиків багатоповерхівок вивозиться невчасно.

- Чому допущені такі провали? Ми не в замкненому просторі живемо. Якщо сміттєвозам важко через сніг чи ожеледицю проїхати, елементарно один керівник телефонує іншому і домовляються, або ж спільні дії координує профільне управління, - звернувся очільник міста до керівництва підприємства. - Висновок: «Екостайлу» байдуже, що купи сміття розносять собаки і вітер. Не можна проїхати – і не треба: до весни розмерзнеться. Але міська влада не допустить монополізму у такій важливій сфері життєдіяльності Кропивницького, це варто пам’ятати.

Міський голова переконаний, така позиція “Екостайлу” дискредитує всю роботу комунального сектору і загалом міської влади. Тож Андрій Райкович вкотре порадив керівникам «Екостайлу» налагодити чітку комунікацію з диспетчерами комунальних підприємств «Універсал», «Благоустрій», зі спецінспекцією, з ЖЕКами, та ОСББ, аби організувати систематичне вивезення сміття з усіх точок міста.

Усі новини