Андрій Райкович: наше спільне завдання – допомагати українській армії, бути максимально готовими захистити наш рідний Кропивницький

Субота, 26 лютого 2022 12:32

Дорогі земляки!

Субота, ранок. Україна і ми з вами пережили ще одну добу запеклих боїв. Найвищих слів гордості і подяки заслуговує наша армія, правоохоронці, тероборона. І весь український народ.

Кропивницький, місто в центрі України, ми всі разом з вами, душею і серцем із кожним містом, яке під ворожими обстрілами. Із кожним військовим підрозділом, який хоробро відбиває кожен сантиметр нашої рідної землі.

Хочу запевнити вас, ми теж готуємось. Усі захисники, яку б українську форму вони не носили, кожен за своїм напрямком, за своїм завданням перебувають на бойовому чергуванні.

Моя місія вас не лякати, а заспокоювати і організовувати роботу всього міста так, щоб обласний центр жив у спокої, мав світло, газ, воду, тепло, щоб працювали магазини, лікарні, транспорт. І я вам всім дуже вдячний за розуміння, за вашу пильність, за вашу мобілізованість.

Знов прошу, без зайвої потреби не пересувайтесь містом. Будьте вдома, будьте з родинами. Не дай Боже сирена – укриття будуть відкриті. В зоні нашої підвищеної уваги вся критична інфраструктура міста. Не спустошуйте магазини, продукти підвозяться.

Знайте, якщо в місті відбуваються якісь дії з освітленням, пересуванням транспорту, з роботою певних структур – так треба. Працює штаб нашої військово – цивільної адміністрації. Тому що, коли воєнний стан, необхідно виконувати команди з одного центру. Тоді буде порядок, тоді ви будете захищені, тоді у нас буде більше сили захиститися від ворога, від диверсій, зуміти правильно зреагувати на будь-який надзвичайний випадок.

Закликаю вас бути уважними, зібраними, не піддаватись на фейки і паніку, довіряти лише офіційним джерелам інформації. Дякую усім мужнім чоловікам – кропивничанам, які вже записалися в лави тероборони. Дякую волонтерам. Дякую усім вам, моя громадо, хто несе в школи речі для біженців. Ми їх розмістили вже багато. І продовжуємо цю роботу.

Я на зв’язку з мерами українських міст, які були атаковані ворогом. Є питання, які доводиться вирішувати на марші. Але всі міста тримаються. І ми з ними.

Наше спільне завдання – допомагати українській армії, бути максимально готовими захистити наш рідний Кропивницький.

У нас єдина мета – Україна!

Разом ми сильні!

Усі новини