Андрій Райкович: наші діти найкращі, а Кропивницький - місто творчих людей

Понеділок, 30 серпня 2021 11:57

Сьогодні, 30 серпня, свою щопонеділкову апаратну нараду Кропивницький міський голова Андрій Райкович розпочав з подяки всім організаторам заходів, присвячених Дню Державного Прапора України, 30-й річниці незалежності України, Дню пам'яті захисників України та «Освітянській декаді».

Особливо масштабно і змістовно у Кропивницькому відзначили День Незалежності. Навіть за обсягом і кількістю локацій, які нелегко передивитися  упродовж дня,  зрозуміло, скільки сили, енергії, творчості необхідно було сконцентрувати, щоб так гідно, яскраво, з великою повагою до громади, до героїв дійства провести кожен захід.

- Я щиро дякую усім керівникам виконавчих органів, усім творчим професійним колективам, усім дитячим колективам, які брали участь в урочистостях, в концертних програмах, були задіяні в роботі локацій, за неймовірну красиву, яскраву роботу. І найголовніше – ідеологічно надзвичайно потрібну! – наголосив Андрій Райкович. - Наші діти найкращі. Саме вони і демонструють, що Кропивницький - місто творчих людей! Вважаю, що всі майданчики - від урочистостей перед міською радою, до Ковалівського парку просто вражали не лише змістом, а й кількістю відвідувачів та експонатів, зацікавленістю людей. Це хороша ідеологія спілкування з громадою.  Велика вам подяка, дорогі мої колеги — за надзвичайно складну і круту роботу. Ви це зробили! Всім керівникам локацій, усім організаторам проєктів і усім комунальним службам я щиро дякую!

Також незабутні враження у громадськості, у родин Героїв АТО справила презентація книги “Непереможені”, про воїнів – захисників з Кропивницького.

- Тепер готуємося до відзначення Дня міста, але вже із серйозною поправкою на карантин. Коронавірус повертається зростаючим числом хворих. Тому вакцинація, карантинні заходи, а через день діти підуть до школи - це додаткові ризики. Плюс нові мутації коронавірусу, які вражають і дітей. Я прошу управління охорони здоров’я дати відповідну інформацію, як поводитися, якщо відчув перші симптоми хвороби, - акцентував увагу учасників наради Андрій Райкович. - Нам дуже дорого обходиться безпечність і карантин також. Не лише зайвих, а і достатніх коштів у бюджеті міста  немає, щоб пережити чергову хвилю захворювання через  недотримання карантинних  вимог і санітарно – епідеміологічних правил.

Усі новини