Андрій Райкович: Новорічні та Різдвяні свята – час, коли не треба скупитися на добрі слова і вчинки

Понеділок, 20 грудня 2021 13:51

Сьогодні, 20 грудня, під час щопонеділкової апаратної наради, Кропивницький міський голова Андрій Райкович подякував усім керівникам виконавчих органів, які відповідали за підготовку першого зимового святкового дійства – відкриття головної новорічної ялинки міста.

Всі гарно попрацювали, створивши в умовах карантину, обмежених можливостей, святковий настрій і дітворі, і дорослим, переконаний міський голова.

- Новорічний марафон у місті розпочали школярі, прикрасивши 19 ялинок біля міської ради. Кожна, як святкова іскорка від добрих дитячих рук. Всі школи, управління освіти задали гарний тон зимовим святам. А вчора яскраво засяяла головна ялинка на площі Героїв Майдану. Дуже багато кропивничан із дітками прийшли на площу, навіть попри дощ і холод. І це було гарно і святково! Фахівцям управління культури та туризму, торгівлі та побутового обслуговування, спеціалістам КП «Міськсвітло», комунальних служб, нашим творчим колективам, підприємцям я щиро дякую, - сказав Андрій Райкович. - І за елегантну ялинку, за оновлене різдвяне містечко, за ярмарок, за вдалий калейдоскоп новорічних “хітів”. Молодці! Не лише я дякую, наші містяни виказували багато теплих слів.

Водночас очільник міста звернув увагу служби у справах дітей, соціальних служб, усіх хто опікується відповідними пільговими категоріями мешканців міста - не оминути увагою жодної дитини міста, щоб усі отримали подарунки до Новорічних свят.

- Керівники районних рад, разом із головами квартальних комітетів - також активно попрацюйте. У мікрорайонах міста проживають одинокі, хворі, нужденні, багатодітні. Враховуємо вимоги карантину, але не можна обійти увагою такі сім'ї, - наголосив  Андрій Райкович. – Увага діткам, батьки яких не повернулися з АТО - це наш святий обов'язок... Колеги, Різдвяні і Новорічні свята – час, коли не можна скупитися на добрі слова і вчинки.

Усі новини