Андрій Райкович: опалювальний сезон має розпочатися у Кропивницькому вчасно

Понеділок, 2 вересня 2019 12:40

Підготовка господарства Кропивницького до роботи в осінньо- зимовий період залишається ключовим завданням для всіх виконавчих органів міської влади. На цьому наголосив наголосив міський голова Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні, 02 вересня.

- Мої заступники, всі без виключення, працюють на всебічну підготовку до якісного проведення осінньо-зимового періоду. Процес цей нелегкий, тому має бути забезпечений щоденний контроль за роботами на  всіх котло-насосному господарстві КП “Теплоенергетик” та на інженерних мережах підприємства, - зауважив міський голова. - Системна підготовка всього житлового фонду до опалювального сезону - це зона відповідальності головного управління ЖКГ, всіх керівників ЖЕО. Це тим більше актуально після трагедії, яка сталася із житловим будинком у Дрогобичі: загострюю вашу увагу щодо забезпечення належного технічного стану кожної багатоповерхівки.

Андрій Райкович також доручив головному управлінню ЖКГ і управлінню з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради  негайно обстежити стан багатоповерхових будинків, де вже є відомі місту проблеми.

- Подібне стосується і по галузевих вертикалях, - наголосив Андрій Райкович. - Освіта, медицина, спорт, культура, соцзахист - всі комунальні об'єкти ми  повинні знати, а де є проблеми, тримати їх вирішення у полі зору.

Андрій Райкович поставив завдання до 20 вересня всім школам, садочкам та медичним закладам підписати акти готовності до нового опалювального сезону. Паралельно ГУ ЖКГ має докласти всіх зусиль, аби отримати номінації на газ, та вчасно розпочати опалювальний сезон 2019 – 2020.

Усі новини