Андрій Райкович: почуття відповідальності і патріотизму обов’язково переможуть і міська рада відновить свою конструктивну роботу

Четвер, 30 березня 2017 17:34

Третє засідання восьмої сесії міської ради так і не розпочалося сьогодні, 30 березня. На призначений міським головою Андрієм Райковичем повторний початок сесійного засідання о 13.00 депутати від опозиції не прийшли.

- Крім відчуття сорому перед громадою за безвідповідальність частини депутатського корпусу, цей день роботи міської ради нічого не приніс, - констатував Андрій Райкович. – Ще раз зверну увагу всієї громади, сьогодні ми мали прийняти низку надзвичайно важливих рішень. Найперше, вирішити проблему із виплатою заробітної плати нашим педагогам із ПТУ, надати матеріальну допомогу важко хворим мешканцям міста, залучити у міський бюджет кошти державної субвенції на виплату пільг і житлових субсидій, надати земельні ділянки під житлове будівництво і гаражі людям, серед яких і учасники АТО, і ветерани війни, і інваліди. Зрештою, кожне питання, внесене до порядку денного є важливим. І це не нормально, коли на терезах переважують власні амбіції над інтересами громади.

Міський голова призначив чергове засідання міської ради на вівторок, 4 квітня, і висловив сподівання, що у депутатів вистачить часу і мудрості на осмислення ситуації, а патріотизм, любов до рідного міста візьмуть гору над політиканством.

 

Усі новини