Андрій Райкович: попри карантин, міське господарство Кропивницького має функціонувати в штатному режимі

Середа, 13 травня 2020 14:20

Першочергові завдання для міської влади Кропивницького щодо забезпечення повноцінної життєдіяльності діяльності громади обласного центру в умовах карантинного режиму стали головними питаннями порядку денного апаратної наради міського голови Андрія Райковича сьогодні, 13 травня.

 Кропивницький, як і вся Україна продовжує жити в умовах карантину. І, хоч з понеділка його почали послаблювати, проте, на думку міського голови, розслаблятися містянам поки не можна.

- Ми ще не вийшли на той рівень, коли хворих не збільшується, - зауважив очільник міста. – Разом з тим, карантин в державі пом’якшили: почали працювати непродовольчі ринки, відкрилися заклади громадського харчування, а тому я ставлю завдання – систематично і жорстко контролювати їхню діяльність. Ми повинні зробити все, щоб не допустити погіршення динаміки захворювань.

Важливим також залишається підтримка в належному функціональному стані транспортної інфраструктури Кропивницького. Головне управління ЖКГ продовжуватиме виконувати поточні ремонти шляхів міста, пожвавлять нанесення дорожньої розмітки на проїжджій частині.

- Від понеділка на вулицях міста з’явилося набагато більше приватного транспорту і ми повинні зробити все, щоб пересування Кропивницьким залишалося зручним та безпечним як для водіїв так і для пішоходів, серед яких чимало діток, - акцентував увагу Андрій Райкович. – Тому перевірте наявність та стан дорожніх знаків, нанесіть якісну розмітку на найжвавіших місцях в обласному центрі. Безпека кропивничан має бути понад усе.

Водночас заступник міського голови Олександр Мосін отримав завдання терміново провести переговори з представниками компанії «Екостайл» з вимогою якісніше та оперативніше вивозити сміття з території міста.

Усі новини