Андрій Райкович: порядок у місті – щоденна задача комунальних служб

Понеділок, 20 липня 2020 12:36

Сьогодні, 20 липня, щотижневу апаратну нараду міський голова Андрій Райкович розпочав з питань комунального порядку. Найперше, на що міський голова звернув увагу — нескошені бур’яни уздовж магістральних напрямків, доріг, вулиць, у скверах, дворах і приватному секторі.

- Якщо прибудинкові території поетапно викошуються від бур'яну і амброзії, то уздовж приватного сектора, орендованих ділянок, на околицях мікрорайонів, особливих змін я упродовж тижня не побачив, - зауважив Андрій Райкович. - І минулого, і позаминулого понеділка я ставив завдання спецінспекції, керівникам районів, управлінню ЖКГ, всім комунальним службам активно зайнятись вирішенням цього питання. Купа орендованих об'єктів і ділянок, а прибирати за цими горе-господарями хто повинен?!

Міський голова наказав відповідним виконавчим органам мобілізувати всі наявні ресурси і контролюючі функції: порушників штрафувати, залучати до профілактичної роботи з містянами поліцію та журналістів. Квартальним комітетам та керівникам районів Андрій Райкович доручив провести обходи і зустрічі з жителями приватного сектора.

Вкотре Андрій Райкович звернув увагу комунальних служб на стан в'їздів і виїздів з міста.

- В'їзди — це частина міського обличчя. Терміново привести до ладу дорожні та архітектурні знаки, розмітку доріг, пішохідні переходи, викосити узбіччя. Проконтролюйте, щоб усі ці роботи були виконані, - наголосив своїм заступникам міський голова.

Також Андрій Райкович звернувся до керівництва комунального підприємства “Універсал-2005” з вимогою привести до ладу сміттєві баки на Лісопарковій.

Усі новини