Андрій Райкович привітав кращих випускників педуніверситету і закликав їх не покидати Кропивницький

Четвер, 1 липня 2021 11:00

Кращі випускники Центральноукраїнського педагогічного університету у Кропивницькому отримали заслужені червоні дипломи і теплі вітання з успішним завершенням навчання.

У середу, 30 червня, на площі біля пам’ятника Володимиру Винниченку відбулися урочистості, у яких взяв участь Кропивницький міський голова Андрій Райкович.

Очільник міста закликав випускників університету бути патріотами рідного міста і не покидати Кропивницький.

- Учні і вихованці сорока середніх навчальних закладів, сорока дошкільних закладів, дитячих  центрів, спортивних шкіл, професійних ліцеїв обласного центру чекають на вас, - наголосив у вітальному слові Андрій Райкович. - Ви зараз отримаєте дипломи з відзнакою. Це важливо і почесно, бо класні молоді фахівці цінуються скрізь. Кропивницький має славні освітянські  традиції. Вам є кого наслідувати. Педагогіку добра великого Сухомлинського наслідують у всьому світі. Це - основа життя, це – підгрунтя вашої подальшої роботи з дітьми. Від імені громади міста, депутатського корпусу, виконавчого комітету щиро вітаю кожного із вас із завершенням навчання. Ви обрали благородну, відповідальну і надзвичайно важливу справу. Щасливої дороги вам у професію. Буду радий вітати вас у наших навчальних закладах! В добрий час!

Усі новини