Андрій Райкович привітав переможців конкурсу малюнка “Привітай захисника з різдвяними святами”

Четвер, 28 грудня 2017 17:09

Сьогодні, 28 грудня, у міській раді Кропивницького підбили підсумки конкурсу дитячого малюнка “Привітай захисника з різдвяними святами”. На захід до малечі завітали міський голова Кропивницького Андрій Райкович та ініціатор проведення конкурсу - депутат міської ради Михайло Бєжан.

- Ви всі надзвичайно талановиті діти, ви великі молодці, адже долучились до такої важливої державної справи, яка спрямована на підтримку захисників нашої держави, - зазначив у вітальному слові Андрій Райкович. - Наші воїни високо оцінили ваші талановиті роботи, у які ви вклали всю свою душу. І в переддень новорічного свята хочу подякувати вам за вашу творчість і побажати щастя, радості, здоров’я і натхнення.

У конкурсі взяли участь понад дві сотні дітей з усіх шкіл обласного центру. Збір малюнків стартував на початку грудня і тривав до 20 числа цього місяця, після чого у військовому шпиталі була облаштована виставка для учасників АТО, які проходять лікування та реабілітацію. Переможців конкурсу обирали саме військові, які виділили 5 найкращих робіт. Автори цих малюнків отримали з рук міського голови та організатора заходу smart-годинники, а найактивніші учасники отримали заохочувальні призи.

Усі дитячі малюнки волонтери передадуть воїнам, які зараз захищають Україну на її сході, Подарунки взахисники мають отримати до новорічних свят.

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13