Андрій Райкович: проектні пропозиції реконструкції площі Героїв Майдану мають бути готові до грудня

Середа, 16 жовтня 2019 12:56

У міській раді Кропивницького триває процес формування міського бюджету наступного, 2020 року.  Міська влада планує, не тільки активно благоустроювати житлові мікрорайони, утримувати дорожню інфраструктуру, але і продовжувати реалізовувати масштабні загальноміські мегапроекти. На цьому наголосив міський голова Андрій Райкович під час робочої наради з керівниками виконавчих органів міської ради сьогодні, 16 жовтня.

Такими проектами Андрій Райкович назвав дві амбітні реконструкції: «Площа Героїв Майдану» і «Набережна Інгулу». Очільник міста поставив чітке завдання управлінню містобудування та архітектури – до грудня має бути готові проектні пропозиції по центральній площі Кропивницького і обрахований кошторис робіт.

- Збирайте кращих архітекторів міста, влаштовуйте «мізковий штурм» та спільно розробляйте проект реконструкції  площі Героїв Мадану, - наголосив Андрій Райкович.  - Я хочу максимальної ясності у вирішенні цього питання, громада давно очікує на наше рішення. Люди знають і люблять кожен куточок цієї площі, тому її треба зробити максимально зручною для містян, щоб вона відповідала очікуванням громади.  Тому якнайшвидше створюйте проект і кошторис. Ми повинні представити пропозиції на розсуд громаді і депутатському корпусу.

Усі новини