Андрій Райкович: проєкт реставрації другої терапії ЦМЛ ми повинні мати вже у поточному році

Четвер, 1 квітня 2021 13:59

Процедура отримання дозволів на розроблення проєкту реставрації другого відділення  терапії в стаціонарі №1 Центральної міській лікарні має бути розпочата негайно. На цьому наголосив міський голова Андрій Райкович під час робочої наради зі своїми заступниками сьогодні, 01 квітня.

Планується, що друга терапія спеціалізуватиметься на серцево – судинних захворюваннях, адже коронавірусна інфекція часто дає ускладнення не лише на легені, а й на серцево – судинну систему. Тому таке відділення місту сьогодні  вкрай необхідне.

- Нам треба рятувати людей. Коронавірус нікуди не дівається, хвороба стрімко поширюється. За прогнозами провідних медиків, CОVID-19 ще не скоро відступить, тому треба максимально включатись в роботу, щоб створювати відділення для надання якісної медичної допомоги кропивничанам, – відзначив Андрій Райкович.

Серед пріоритетних завдань для міської влади залишаються також створення сучасного операційного блоку на базі лікарні швидкої медичної допомоги, капітальний ремонт дитячої поліклініки на вулиці Шевченка та будівництво дороги до міської лікарні на Салганних пісках з організацією руху громадського транспорту у цьому мікрорайоні Кропивницького.

Усі новини