Андрій Райкович: процедуру вивезення сміття із селища Нового необхідно відпрацювати раз і назавжди!

Понеділок, 24 лютого 2020 13:30

Процес вивезення твердих побутових відходів з території селища Нового у Кропивницькому має бути відпрацьований раз і назавжди. Відповідне завдання поставив міський голова Андрій Райкович перед керівниками головного управління ЖКГ та компанії «Екостайл» під час апаратної наради сьогодні, 24 лютого. Комунальники мають випрацювати чітку схему, за якою у селищі прибиратимуть сміття.

- Звертаю увагу селищного голови: конкурс на виконання цієї відповідальної роботу у селищі так і не відбувся. Ви не визначились з вивезенням сміття. Ситуація такою бути не може, - наголосив міський голова. - Я поставив завдання перед своїми заступниками тісно попрацювати з керівництвом “Екостайлу”. Вони запропонували своє бачення, свої можливості щодо встановлення інших контейнерів.

Під час апаратної наради заступники міського голови отримали спеціальні доручення: Олександр Вергун відпрацює всі необхідні документи, а Олександр Мосін – контактуватиме з керівництвом «Екостайлу», щоб швидко налагодити технологічний процес. І новенці, і депутати селищної ради повинні відчути, що проблемами громади приймаються у міській раді, що Кропивницький і  селище Нове - єдине ціле.

Фото: https://gre4ka.info

Усі новини