Андрій Райкович: ремонт доріг у Кропивницькому сьогодні є головним об’єктом уваги всіх комунальних служб

Понеділок, 25 лютого 2019 11:27

Роботи з ямкового ремонту дорожнього покриття у Кропивницькому необхідно виконувати активніше і якісніше. На цьому наголосив міський голова Кропивницького Андрій Райкович під час апаратної нарди сьогодні, 25 лютого.

Минулого тижня місто отримало перші партії холодного асфальту, і комунальники виконали ремонти критичних ділянок на магістральних дорогах обласного центру і за маршрутами руху громадського транспорту.  Другою чергою, на думку Андрія Райковича,  треба братись за порівняно невеликі ями.

Профільному заступнику міського голови, головному управлінню ЖКГ, прошу щодня жорстко контролювати перебіг ремонтного процесу. Тим більше, що погода може іще різко змінюватись, – поставив завдання міський голова. -  Але, якими б не були погодні умови, всі підрозділи, вся комунальна техніка повинні оперативно  працювати і над прибиранням міста. КП “Універсал-2005”, поряд із латанням ям, активізуйте прибирання паралельних із Перспективною вулиць. Ви ж не думайте, що я їжджу лише по Полтавській і Перспективній. КП “Благоустрій” - всі в'їзди в місто необхідно також вичистити і навести порядок. Обрізати сухостій, де це необхідно. Наводьте лад у місті.

Андрій Райкович  сьогодні ще раз звернувся до керівників теплових організацій та міського водопровідно-каналізаційного господарства. Їхнім прямим  завданням є якнайшвидше поновлення викрадених взимку кришок люків, а особлива увага має бути привернута до місць, де були виконані аварійні розриття асфальту, адже сьогодні вони попросідали від снігу, і перетворилися на ями. 

Міський голова також знову наголосив і на необхідності заборони  для великовагових машин рух центром міста. Саме ці перевантажені автопоїзди є причиною руйнування міських доріг.

Усі новини