Андрій Райкович: ремонт доріг у Кропивницькому здійснюватиметься комплексно, з одночасним благоустроєм тротуарів, газонів і облаштуванням зовнішнього освітлення

Четвер, 20 квітня 2017 13:07

У Кропивницькому на вулицях міста активно працюють ремонтні бригади дорожників. Програма розвитку дорожнього господарства та безпеки в місті Кропивницькому на 2017 - 2021 роки втілюється у життя.

Міський голова Андрій Райкович вирішив перевірити, як працюють коммунальники на міських дорогах і завітав на вулицю Олени Теліги в мікрорайоні Новомиколаївка. Тут зараз ведеться комплексний ремонт дорожнього покриття.

Оглянути місце дорожніх робіт запросив очільника міста депутат міської ради від цього виборчого округу Олег Краснокутський. Він повідомив, що ця вулиця ще жодного разу не ремонтувалась, і була вщент розбита. Про її ремонт неодноразово просили міську владу місцеві мешканці. Зараз тут вже засипаний щебінь для основи під асфальтне покриття, встановлені бордюри, облаштовані місця для контейнерних майданчиків. З настанням сприятливої погоди ремонтні роботи будуть відновлені.

- Це дуже важливо і для міської влади, і для громади, щоб ремонтні роботи на території виконувалися комплексно, - наголосив Андрій Райкович. – Якщо вже будівельники зайшли на об’єкт – мають на ньому все: дорогу, тротуари, газони, бордюри, контейнерні майданчики, зовнішнє освітлення. Такий підхід дозволить виконати роботу якісно, щоб потім впродовж десяти років не повертатися на цю територію. І мешканці будуть задоволені належним благоустроєм.

Усі новини