Андрій Райкович: ремонт доріг – важливий елемент розвитку транспортної інфраструктури Кропивницького

Четвер, 7 листопада 2019 19:28

Від початку року у Кропивницькому лише капітально вже відремонтували 10 транспортних магістралей. Активно тривають і поточні ремонти – підрядники використовують кожну погожу днину, щоб продовжити заплановані ремонти. Хід та якість виконання ремонтних робіт, сьогодні, 7 листопада, інспектували міський голова Кропивницького Андрій Райкович, заступник міського голови Олександр Вергун та заступник начальника ГУ ЖКГ Юлія Яндович.

Перший об’єкт на маршруті - провулок Середній у Кропивницькому. За словами Юлії Яндович тут виконали повний капремонт за понад 5 мільйонів гривень. Тепер дорога стала зручною, комфортною та безпечною. Виконали цього року також поточний ремонт вулиці Водоп’янова. А за кошти громадського бюджету облаштували тротуар по вулиці Родимцева.

Зранку до вечора киплять роботи по шляху, який з’єднає вулицю Полтавську та Велику Балку. На цих дорогах підрядники вклали нижній. чорновий шар асфальту. А от по провулку Об’їзному вже почали чистове асфальтування.

Тривають активні роботи і на «Полтавському» мосту. Будівельники зняли тут верхній шар старого робочого асфальту та встановлюють бордюри. А вже незабаром розпочнуть асфальтувати сам міст. Впоратись обіцяють за тиждень.

Далі робоча група проінспектувала вулицю Полтавську, де виконали поточний ремонт, та вулицю Кропивницького, яку відремонтували капітально. Поряд, по вулиці Колодязній вперше за понад 30 років зробили тротуар, викладений тротуарною плиткою.

У парку Перемогу теж триває реконструкція. Будівельники вкладають тротуарну плитку, встановлюють лавки, висаджують дерева. Містяни ж уже облюбували це місце для відпочинку.

Після інспектування Андрій Райкович дав оцінку роботі підрядників.

- В цьому році ми відновили значну кількість доріг, на загальну суму в понад 70 млн.грн. Це і державні кошти і кошти міського бюджету, - повідомив Андрій Райкович. – Ці дороги надважливі для інфраструктури міста. Ми робили їх першочергово, бо плануємо розширювати транспортну мережу міста, створювати нові маршрути, які дадуть змогу містянам швидше діставатись до соціальних об’єктів. Відносно якості – працюють експерти. Якщо будуть зауваження, ми їх обов’язково врахуємо та виправимо в найкоротші строки.

Усі новини