Андрій Райкович: сьогодні поточний ремонт доріг і комунальних об’єктів у Кропивницькому — під пильною увагою всіх комунальних служб

Понеділок, 13 липня 2020 15:34

На цьому міський голова Андрій Райкович наголосив під час апаратної наради сьогодні, 13 липня.

- Я кілька днів тому був на вулицях в районі Бєляєва. Там “Універсал” проводить поточні роботи. Зрозуміло, що це тимчасове усунення проблеми. Вулицю необхідно ремонтувати серйозно і в проєкті Балашівської промзони вона буде, - зазначив Андрій Райкович. - Але таких вулиць, особливо на перехрестях у старій частині міста, у нас вдосталь. Тому, управління ЖКГ, “Універсал” повинні мати чіткий графік поточних ремонтів. Небезпечні ділянки і напрямки, на яких працює громадський транспорт, поставити в пріоритет.

Міський голова зауважив, що вже виконано значний обсяг ремонтів прибудинкових територій, проте і в цьому сегменті роботи комунальникам вистачить на роки вперед. Разом із тим, Андрій Райкович вкотре загострив увагу керівників ЖЕО на роботі зі скаргами мешканців.

- Критичні ями, заїзди-виїзди з дворів, сходи, козирьки над під'їздами, які викликають тривогу мешканців, повинні бути на контролі майстрів і відремонтовані до холодів, - наголосив Андрій Райкович.

Усі новини