Андрій Райкович: соціальна робота - це систематична праця і увага до людей!

Понеділок, 15 березня 2021 16:09

У Кропивницькому діяльність соціальних служб перебуватиме під суворим контролем міської влади. Про відповідне рішення оголосив міський голова Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні, 15 березня, після ознайомлення  з аналітичною довідкою контрольної служби щодо результатів перевірки роботи міських соціальних закладів.

 Андрій Райкович відзначив виявлені  неефективну кадрову політику, слабке навантаження частини соціальних працівників та необґрунтоване фінансування.

- Такого не може бути в жодній службі, тим більше, коли йдеться про соціальну підтримку, про опіку, про патронат певних категорій населення! Це установи, де треба працювати і в будні, і у вихідні, і у свята. Щогодини контролювати і організовувати соціальну роботу. Тому я вимагаю системного жорсткого контролю за всіма соціальними службами. Особливо там, де діти-сироти, де складні сім’ї,чи одинокі ветерани. Це складна і відповідальна ділянка патронатної роботи. Тут повинна бути реальна допомога і ефективне управління, - наголосив міський голова.

Андрій Райкович поставив завдання привести у відповідність до потреб навантаження соціальних працівників, зміцнити кадровий потенціал, використовувати планування, розробити реальні графіки відвідувань підопічних, вести щоденники кожного соціального працівника. А ще – мати реальні, чесні, прозорі відгуки від людей, родин, якими опікуються служби.

Усі новини