Андрій Райкович: стан поточного ремонту дорожнього покриття у Кропивницького – це саботаж і дискредитація міської влади

Понеділок, 10 червня 2019 14:49

Саботажем назвав міський голова Кропивницького Андрій Райкович уповільнення темпів поточного ремонту доріг на території обласного центру. Очільник міста за фактом простою установки ямкового ремонту УЯР доручив провести службове розслідування і підготувати розпорядження про невідповідність займаній посаді відповідальних осіб.

За інформацією представників комунального підприємства «Універсал 2005», дорожній механізм на декілька днів припинив роботи через перебої з постачанням необхідної в технологічному процесі бітумної емульсії. Підприємство, що її виготовляє, тимчасово припинило роботу. Андрій Райкович звернув увагу на необхідність відповідально ставитися до вибору поставщика будівельних і ремонтних матеріалів.

- Ми надто повільно працюємо на вкрай критичних ділянках, – наголосив міський голова. - Людей не цікавить чи є матеріал, що робиться на тому підприємстві - їм важливо пересуватись нормальними шляхами і не псувати свої авто. Такий ремонт дорожнього покриття – це дискредитація міської влади. Ми закупили сучасні автобуси і тролейбуси для пасажирських перевезень і вони вимушені їздити по ямах.

Окремо Андрій Райкович звернувся до представників Кропивницького ВКГ ОКВП «Дніпро - Кіровоград» та КП «Теплоенергетик» з вимогою якісніше ремонтувати дороги після аварійних розриттів на інженерних комунікацій, а не займатись окозамилюванням.

Міський голова також поставив завдання керівникам головного управління житлово - комунального господарства міської ради максимально оперативно запустити в роботу нещодавно закуплену сучасну установку нанесення дорожньої розмітки.

Усі новини