Андрій Райкович: стихійна торгівля — пряма загроза життю і здоров’ю кропивничан

Понеділок, 20 липня 2020 15:23

Місто продовжує жити в умовах карантину, і Кабмін вже прогнозує його продовження після 01 серпня, тому що кількість хворих в Україні наразі не дозволяє зняти загальні карантинні заходи. Про це йшлося на щопонеділковій апаратній нараді. Андрій Райкович зажадав від керівників виконавчих органів міської ради забезпечити неухильне дотримання умов карантину.

- Я не можу констатувати, що в нашому місті, навіть попри порівняно спокійну і контрольовану ситуацію, народ дотримується усіх вимог, - зауважив Андрій Райкович. - А лікування в багатьох випадках дороговартісне і складне, діагностика також. Тому я закликаю кожного — краще одягти маску, зберегти дистанцію, зайвий раз вимити руки, не ходити там, де скупчення людей. Тільки так більше шансів вберегтися від вірусу.

Також міський голова вкотре звернувся до патрульної поліції, Держпродспоживслужби та спецінспекції з вимогою навести лад у найпопулярніших місцях стихійної торгівлі: біля старого автовокзалу, на Ковалівці та біля Центрального ринку.

- Не хочете, не вмієте виконувати свої прямі обов'язки, дайте дорогу іншим. Але так не може тривати постійно! Зі злісними порушниками борються не у фейсбуках, а реально, на місцевості, командою. Мені вас у рейди спорядити, чи самі організуєтесь? Будь ласка, продемонструйте позитивний результат, - зазначив Андрій Райкович.

Усі новини