Андрій Райкович: сучасному Центру надання адміністративних послуг у Кропивницькому бути!

Вівторок, 21 листопада 2017 19:50

У Кропивницькому буде створений сучасний Центр надання адміністративних послуг у форматі «Прозорий офіс». Сьогодні. 21 листопада, міська рада Кропивницького своїм рішенням надала доручення управлінню капітального будівництва включити до Програми капітального будівництва, реконструкції та капітального ремонту об’єктів комунального господарства і соціально - культурного призначення міста Кропивницького на 2016 – 2018 роки реконструкцію будівлі по вул. Архітектора Паученка, 41/26 під потреби Центру надання адміністративних послуг форматі "Прозорий офіс" міста Кропивницького.

            Одночасно міська рада запустила процес ліквідації кiбернетико-технiчного коледжу, який розміщується у будівлі майбутнього ЦНАПу.  

- Такий Центр дуже потрібен кропивничанам, - відзначив міський голова Андрій Райкович. – Це значно спростить надання мешканцям міста багатьох адміністративних і соціальних послуг і все це можна буде зробити в одному місці. У приміщенні «Прозорого офісу» буде зроблений якісний  капітальний ремонт, встановлене сучасне обладнання. А ще  у цій будівлі прекрасний концертний зал, який теж буде відремонтований і тут  планується проводити більшість міських заходів. Жодним чином мови про продаж будівлі чи її приватизацію не йтиме, будинок належатиме комунальній власності.

Процедура ліквідації коледжу має бути завершена до 01 березня 2018 року. 

Усі новини