Андрій Райкович: виконавська дисципліна у міській раді Кропивницького має бути посилена

Понеділок, 27 січня 2020 12:30

Міський голова Кропивницького Андрій Райкович попередив посадовців міської ради про необхідність неухильного дотримання виконавської дисципліни.

Очільник міста розпочав традиційну понеділкову нараду сьогодні, 27 січня, із питання  чиновницької дисципліни і ставлення окремих керівників виконавчих органів  міської ради до виконання посадових обов’язків. Тему відповідальності міський голова порушує  не вперше, особливо після проведення прийому громадян із особистих питань. Андрій Райкович вже неодноразово наголошував - питання ветеранів, прохання АТОвців, особливо, коли йдеться про їхні законні права, необхідно тримати на чесному, системному контролі, а їхні проблеми – оперативно вирішувати.

- Люди пройшли війну, окопи, обстріли, поранення. У кожного загострене почуття справедливості. Вони по-іншому тепер сприймають життя, - акцентував увагу посадовців міський голова. - Ми це зобов’язані враховувати. Два роки хлопець просить місце під гараж. Спостерігає, як хтось ставить, а йому відмовляють. Так не можна!  Тільки після мого наганяю поїхали разом на місце і почали вирішувати справу.

Керуюча справами виконавчого комітету міської ради Альвіна Бондаренко  і відділ по роботі із зверненнями громадян отримали доручення відпрацювати формат контролю за якістю виконання доручень, що стосуються управління земельних відносин і управління містобудування та архітектури по заявах учасників бойових дій.

- Це не вони до вас, шановні керівники, на поклони повинні ходити, а ви до них, - наголосив Андрій Райкович. - Своїх заступників прошу теж особливо прискіпливо читати всі відповіді, що адресуються учасникам АТО, власне всім ветеранам: і афганцям, і чорнобильцям теж. Повторюю: ми сидимо в кабінетах, а ці люди були під кулями, у вогні, смерть була поруч.

Начальник управління соціальної підтримки населення міської ради Юлія Вовк отримала завдання підготувати проєкт розпорядження міського голови щодо допомоги воїнам 3-го полку, які повернулися з полону. Зовсім скоро вони скоро будуть вже вдома, у рідному місті. Громада переживала за них, міська рада не була осторонь їхніх сімей, і місто має гідно зустріти своїх земляків.

 

Усі новини