Андрій Райкович вручив відзнаки міської ради медичним працівникам Кропивницького

Середа, 12 червня 2019 13:35

З нагоди дня медичного працівника працівники закладів  охорони здоров’я Кропивницького  приймали вітання з професійним святом  від керівництва міста та області.

Із теплими словами вдячності за самовіддану працю міський голова Андрій Райкович звернувся до лікарів, медичних сестер, санітарів, усіх, хто рятує життя людей, допомагає їм перемогти хвороби.

- У мене серед друзів є медики – професійні, високоморальні, вони обрали свою професію усвідомлено, – відзначив Андрій Райкович. – Врятувати людське життя – це відповідальне завдання цілого колективу  і ми в місті робимо усе, щоб всі працівники охорони здоров’я працювали в належних умовах. Ми створили у Кропивницькому найсучасніші  відділення: паліативне, гемодіалізне, інсультний центр, капітально відремонтували пологовий будинок. Продовжуємо реконструювати і наповнювати новітньою технікою міські амбулаторії та поліклініки. Але й це не все, адже медикам потрібно не лише працювати в комфортних умовах, а й мати житло, тому ми виділяємо 7 квартир потрібним для міста спеціалістам в новому житловому багатоповерховому будинку, збудованому за кошти міста.

Андрій Райкович розповів також про  плани на майбутнє щодо розвитку медичного простору міста. Серед них – поставити на ноги повноцінну міську лікарню, колишню МСЧ 19. Вже до кінця року до медичного закладу планують зробити якісну дорогу, аби пацієнти могли скористатися зручним комунальним пасажирським транспортом.

Цього дня міський голова вручив подяки міської ради та виконавчого комітету старшій медичній сестрі відділення амбулаторного гемодіалізу Наталії Булатовій, завідувачу відділення для новонароджених №2 КЗ «Міський пологовий будинок» Тетяні Озимай, заступнику головного лікаря Центру первинної медико – санітарної допомоги №1 Сергію Радьку, лікарю ультразвукової діагностики Кіровоградської міської дитячої лікарні Тетяні Руденко, лікарю – терапевту кардіологічного відділення КЗ «Кіровоградська міська лікарня швидкої медичної допомоги» Тетяні Скічко.

Медики подякували Андрію Райковичу за увагу, яку приділяє галузі охорони  здоров’я міська влада Кропивницького і  прийняли його у свою команду, вручивши символічний подарунок – білий халат лікаря.

Усі новини