Андрій Райкович: якість робіт на будівництві Кропивницького ЦНАПу висока, але їх темпи необхідно пришвидшити

Четвер, 23 липня 2020 14:56

Сьогодні, 23 липня, міський голова Кропивницького Андрій Райкович проінспектував хід та якість виконання робіт на важливих об’єктах обласного центру, які вже перебувають на завершальній стадії будівництва  і незабаром будуть введені в експлуатацію.

Першою у інспекційній поїздці очільника міста стала будівля міського Центру надання адміністративних послуг, яка перебуває на фінальній стадії реконструкції у надсучасний соціальний заклад у форматі «Прозорий офіс». Сьогодні тут завершуються роботи з утеплення фасаду та триває внутрішнє оздоблення приміщення. За окремим проєктом проводиться облаштування прилеглої території — заміна тротуарної плитки та ремонт пішохідної частини дорожнього покриття від вулиці Пашутінської до обласного краєзнавчого музею включно.

За словами начальника управління капітального будівництва міської ради Сергія Білоконя, паралельно з будівельними роботами триває опрацювання усіх адміністративних і  юридичних питань та ведеться ретельна підготовка усіх необхідних документів для отримання сертифікату про введення будівлі в експлуатацію.

Під час інспектування міський голова наголосив на важливості для жителів міста якнайшвидшого відкриття закладу, оскільки саме тут надаватимуть увесь спектр соціальних і адміністративних послуг для населення.

- Кропивничани чекають на відкриття цього стратегічного об’єкту соціального та адміністративного спрямування, тож при збереженні належної якості виконання робіт, їх темпи необхідно пришвидшити, - наголосив Андрій Райкович. - Ми обрали одну з кращих будівель міста для реконструкції та переобладнання її у єдиний Центр надання адміністративних та соціальних послуг, що дуже актуально та зручно для людей. Це буде загальноміський центр, де сконцентруються усі, без виключення, служби. Він  обладнаний за найновітнішіми технологіями, щоб забезпечити максимальну зручність при мінімальних затратах часу на отримання усього можливого спектру послуг без черг та затримок.

Усі новини