Андрій Райкович: за кожну бюджетну гривню треба боротися

Понеділок, 24 травня 2021 13:07

Громада Кропивницького отримає кошти на соціально-економічний розвиток території обласного центру. Відповідну Постанову прийняв Кабінет Міністрів України по розподілу фінансування регіонів з державного бюджету.

Про це повідомив міський голова Кропивницького Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні, 24 травня. Місто отримає кошти у сумі 5,3 мільйона гривень на придбання кисневого генератора для ковідної  бази – стаціонару №1 Центральної міської лікарні. Ще 0,6 мільйона гривень  буде використано для обладнання пологового будинку У Кропивницькому   спеціальним аналізатором.

- Звісно, ми потребуємо значно більше. Взяти лише потребу у складному обладнанні для операційного блоку лікарні швидкої медичної допомоги – це десятки мільйонів гривень. Тому будемо й далі шукати ресурси на наші надзвичайно важливі медичні об’єкти, - наголосив Андрій Райкович, - Я вкотре хочу звернути увагу всіх - за кожну бюджетну гривню необхідно боротися: через народних депутатів,  через усі можливі гранти і урядові програми.

Міський голова також закликав керівників виконавчих органів пришвидшити підготовку з виготовлення  проєктів роботи. Адже нині, маючи в розпорядженні готову проєктно – кошторисну документацію, місто може швидко та якісно залучати фінанси держави.

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13